انجمن برنامه نویسی درسمن

سوال
alert("hi"); $(document).ready(function () { $.post("/Home/getdep") .done(function (showtoUser) { for (var item in showtoUser) { $("#department").append( "<option>" + showtoUser[item].pkiD + " - " + showtoUser[item].Skill + "</option>" ); } }) .fail(function () { }) .always(function () { }); $("#department").on('change',function (e) { var dep = $("#department").val(); alert(dep); var dep2 = dep.split("-"); $.post("/Home/getdocs", { dep: dep2[0]}) .done(function (showtoUser) { $("#doctor").empty(); //This is item addition ...
0
12 ساعت 0 پاسخ ها 4 دیده شده

سوال
آقا من یه سایت امتحانی توی هاست اینترنتی آپلود کردم هیچ cms ندارم طوری فایل css  خودم رو به درستی آدرس دهی کنم که فایل css  بنده اجرا بشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید و اینکه فایل ضمیمه هم آپلود ...
0
2 روز 0 پاسخ ها 7 دیده شده

سوال
داشتم تو ترمینال ادمین pyqt5-tools رو نصب می کردم اما به error خوردهر کاری به ذهنم رسی کردم ولی حل نشدمتن error داخل یوتیوب که لینکش هست آپلود کردماگه کمک کنید ممنون میشم Windows 11 pro Python 3.12 یک درصد شک دارم به ...
0
3 هفته 0 پاسخ ها 32 دیده شده

سوال
سلام وقت بخیر من میخوام دوتا حرکت رو با هم داشته باشم مثل این سایت https://rebelan.menew.pw هر حرکت رو مجزا کد هاشو دارم https://jsfiddle.net/mohamedyousef1980/umehyrza/7 https://jsfiddle.net/wenixir/fpmn417y/3/ ولی با هم اجرا میکنم تداخل داره یعنی میخوام مثل سایت نمونه چه روی منو و چه اسکرول میکنیم منوی اکتیو وسط بیاد ...
0
3 هفته 0 پاسخ ها 31 دیده شده

سوال
سوال: یک کلاس با نام SavingsAccount بسازید که از BankAccount ارث‌بری کند. این کلاس باید ویژگی اضافی به نام interest_rate را داشته باشد که نرخ سود به حساب را نشان دهد. همچنین، یک متد به نام calculate_interest بنویسید که سود ...
در حال بررسی 0
1 ماه 2 پاسخ ها 114 دیده شده