Warning: include(/home/cp37557/public_html/wp-content/advanced-cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cp37557/public_html/wp-settings.php on line 95

Warning: include(): Failed opening '/home/cp37557/public_html/wp-content/advanced-cache.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/cp37557/public_html/wp-settings.php on line 95
انجمن برنامه نویسان سی شارپ Archives - انجمن برنامه نویسی درسمن

اکنون ثبت نام کنید

ورود

فراموشی پسورد

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر پسورد به ایمیل شما ارسال شود

ورود

اکنون ثبت نام کنید

شما می تونید با ثبت نام در انجمن آکادمی آنلاین درسمن از همه امکانات انجمن استفاده نموده و پاسخ سوالات علمی خود را در زمینه های مختلف بدست آورید.

دسته بندی : انجمن برنامه نویسان سی شارپ

پرسش و پاسخخ متخصصان سی شارپ

سوال
در کنترلر: public IList GetCompanyByidScope() { CompanyEntities db = new CompanyEntities(); int id = (int)(TempData["td-idScope"]); var result = (from c in DataBase.dbEntity.Company_T join ss in DataBase.dbEntity.Scope_T on c.idScope equals ss.idScope where c.idScope == id select new {c.idCompany,c.idScope,c.idWebStore,c.logoCompany, c.mobileAdministrator,c.nameCompany,c.phoneCompany, c.webSiteAddressCompany,c.addressCompany,c.administratorCompany, c.emailCompany,c.establishedYearCompany ,ss.nameScope,ss.descriptScope }).ToList(); TempData["td-idScope"] = result; return result; } در view: Html.Action("GetCompanyByidScope", "Home"); IList co = (IList)(TempData["td-idScope"]);
0
5 روز 0 پاسخ ها 7 دیده شده

Sorry it's a private question.

نظرسنجی
سلام آیا وارد شدن به حوزه برنامه نویسی نرم افزارهای مالی، در سطح بالا (ثبت شرکت، استخدام نیرو، گسترش حوزه فعالیت درسطح کشور و جذب مشتریان زیاد) توجیه اقتصادی دارد یا خیر و چگونه می توانم تحقیقات صحیحی در این ...
0
4 هفته 0 پاسخ ها 10 دیده شده

سوال
در برنامه میخام هر کسی با توجه به کالایی که خریده یا سفارش داده بدهکاری و بستانکاری مشخص شود فقط به ازای سه ردیف اول حساب میکنه بقیه سطرها حساب نمیکنه من تعداد سطرهای دیتاگرید را در کدنویسی مشخص کردم ...
0
2 ماه 0 پاسخ ها 28 دیده شده

سوال
سلام من وقتی داخل یونیتی یه فایل C# درست میکنم میزنم روش که وارد visual studio بشه ... وقتی کد application.LoadLevel رومیزنم قسمت applocation آبی نمیشه و اصلا قبولش نمیکنه چرا اینطوری میشه؟ یعنی مشکل از کجاست؟؟ از کجا بفهمم visual ...
در حال بررسی 0
2 ماه 1 پاسخ 36 دیده شده

سوال
سلام وقت بخیر من تو قسمت bold شده کد گیر کردم این کد vb هستش معادلش به C# رو اگر راهنمایی بفرمائید ممنون میشم تو قسمت "& query"  گیر کردم نمیدونم معادلش نو c# چی هست ممنون میشم راهنماییم کنید [crayon-616ae702732f2087796935/]
0
3 ماه 0 پاسخ ها 34 دیده شده

سوال
سلام من یه پروژه ماشین حساب شروع کردم و الان تو بخش پرانتز هاش گیر کردم مثلا میخوام یه تکس باکس روی صفحه باشه کاربر یه متن داخلش تایپ کنه مثلا:(۳+(۲×۳+۴)) بعد که تائید رو زد این رو حساب کنه ...
0
3 ماه 0 پاسخ ها 53 دیده شده