سوال
با سلام. اگر پروژه ASP .NET Core را به همراه بانک اطلاعاتی به هاست منتقل کنم و بعد از مدتی آن پروژه را در سیستم خودم توسعه داده و Migration های دیگری را روی بانک اطلاعاتی بزنم در این صورت چطور ...
در حال بررسی 0
4 سال 1 پاسخ 347 دیده شده

سوال
سلام می خواستم یه برنامه بنویسم که زک متن آرایه ای از نوع char به طول حداکثر ۱۰۰ رو ورودی بگیره *رشته حتما صد کارکتر نداره و ممکنه کمتر هم باشه و اینکه متن برعکس هستش* حالا می خوایم این متن برعکس ...
در حال بررسی 0
3 سال 1 پاسخ 237 دیده شده

سوال
میخام افزونه رو ویرایش کنم ولی همین ک اونو از حالت فشرده خارج میکنم و دوباره تبدیل به فایل فشرده میکنم دیگه نصب نمیشه حتی بدون هیچ ویرایشی!!!
در حال بررسی 0
3 سال 1 پاسخ 290 دیده شده

سوال
سلام. ممنون میشم کمک کنید برنامه ای بنویسید که نمره دروس فیزیک شیمی ریاضی ادبیات و ورزش را از کاربر دریافت و بر اساس تعداد واحد فیزیک ۳ واحد شیمی ۳ واحد ریاضی ۲ واحد ادبیات ۲ واحد و ورزشی یک ...
در حال بررسی 0
3 سال 1 پاسخ 244 دیده شده

سوال
سلام ببینید دوستان مثلا در خارج کشور یک سری درگاه پرداخت ها هستن مانند https://paypal.com که اصلا وقتی اینارو میزاری رو سایتت اعتبار سایت از نظر کاربر خیلی میره بالا من یکم تحقیق کردم چنتا بهم پیشنهاد دادن مثل درگاه پرداخت ...
در حال بررسی 0
2 سال 1 پاسخ 188 دیده شده

سوال
سلام و وقت بخیر. بعد از نصب چنین اروری نشون داده میشه. مشکل از کجاست؟ A problem occurred configuring root project 'untitled3'. > Could not resolve all files for configuration ':classpath'. > Could not resolve org.jetbrains.kotlin:kotlin-gradle-plugin-api:1.7.10. Required by: project : > org.jetbrains.kotlin.jvm:org.jetbrains.kotlin.jvm.gradle.plugin:1.7.10 > org.jetbrains.kotlin:kotlin-gradle-plugin:1.7.10 > Could ...
در حال بررسی 0
11 ماه 1 پاسخ 103 دیده شده

سوال
با سلام دوستان کسی میتونه برای من برنامه ای بنویسه که توی اون کلاس رشته ها رو پیاده سازی کنه و عملگر + رو برای الحاق(چسباندن) دوتا رشته سربارگذاری کنه، در ضمن قراره که از توابع strlen ، strcpy و strcat ...
در حال بررسی 0
6 سال 1 پاسخ 793 دیده شده