سوال
برنامه‌ای‌که‌شماره‌دانشجویی‌و‌معدل‌تعداد‌‌Nدانشجو‌را‌از‌ورودی‌خوانده،‌دانشوجویی‌کوه‌دوموین‌معودل‌را‌ ازنظر‌بزرگی‌دارد،‌پیدا‌می‌کند‌و‌به‌خروجی‌می‌برد
حل شده 1
3 سال 1 پاسخ 164 دیده شده

سوال
میخوام یه برنامه بنویسم که ماه رو به عدد بگیره و تعداد روز های اون رو بده برای ماه ۱۲ به مشکل بر خوردم بنظرتون چیکار کنم #include <iostream> using namespace std; int main() { int a; cout <<"adade mahe shamsi ra vared konid:"; cin>>a; if (a!=0 && ...
در حال بررسی 1
2 سال 1 پاسخ 691 دیده شده

سوال
کسی میتونه کد این سوال رو برام بنویسه؟ کلی درگیرشم واقعا نمیفهممش که چجوری باید کاراکتر دریافت کنم و این عملیات رو روش انجام بدم: برنامه ای نام و شماره تلفن n شخص را بگیرد و نام اشخاصی که نیلوفر است ...
حل شده 0
2 سال 1 پاسخ 630 دیده شده

سوال
سلام و خسته نباشید عرض می‌کنم من روش‌هایی برای ساخت آرایه‌ای از رشته‌ها رو بلدم: [crayon-651b719c1f4b1295890425/] اما نمی‌دونم چرا تو استفاده از همه آنها مشکل دارم! اگر روشی دیگری بلدید یا از همین روش‌های بالا، بعلاوه: ۱. چطور مستقیم و از راه دور مقداردهی می‌شود؟ ۲. ...
در حال بررسی 0
2 سال 1 پاسخ 192 دیده شده

سوال
سلام وقت بخیر دوستان برنامه ای بنویسید که از کاربر ساعاتی که کار کرده و نرخ مزدش را بپرسد در نهایت دستمزدش را محاسبه کند . سپس کارمند هایی که بیش از ۴۰ ساعت کار کرده‌اند به ازای هر ساعت اضافه ، ...
در حال بررسی 0
1 سال 1 پاسخ 116 دیده شده