انجمن برنامه نویسی درسمن

سوال
سلام دوستان برای برنامه ای DisplayNameFor اختصاصی طراحی کنیم مثلا رنگ پس زمینه ان ابی باشد. این کد جالبه واسه همینم جواب شو میزارم   به شکل زیر عمل کنید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ public
0
6 سال 0 پاسخ ها 322 دیده شده

سوال
سلام در محیط ویندوز فرم محیطی ایجاد کنیم به صورتی که ایجاد دیاگرام و امکان رسم شکل بر روی دیاگرام و ذخیره سازی دیاگرام در قالب JSON و یا XML امکان جابجایی و تغییر اندازه و رنگ اشکال (با استفاده ...
0
5 سال 0 پاسخ ها 680 دیده شده

سوال
سوال فوری شهر مقدّس آنیتا در یونان باستان شهری بود که تمام ساختمان­‌های آن در یک ردیف ساخته شده بود. با وجود قدیمی بودن، این شهر از ساختمان­‌های بلند ساخته شده بود و همچنین عرض هر ساختمان در این شهر دقیقا ...
0
5 سال 0 پاسخ ها 722 دیده شده

سوال
سلام و وقت بخیر بنده دانش آموز php هستم و برای یک پروژه ساده چندتا سوال برام پیش اومد... قراره برای هاست بنده یک سری اطلاعات json فرستاده بشه و من با استفاده از این اطلاعات کارت هایی رو پر کنم. ...
1
5 سال 0 پاسخ ها 405 دیده شده

سوال
با سلام من کد زیر رو نوشتم [crayon-6878eb8c71727478300945/] که یه فرم تماس هست که میخوام اولین عنصر با کلاس h5 رو به صفحه اکشنش ارسال کنه اول اومدم عنصر اولی که h5 هست رو گرفتم و ریختم تو yy که تا اینجا درست کار ...
0
5 سال 0 پاسخ ها 385 دیده شده

نظرسنجی
با سلام  خدمت شما دوستان عزیز من یک رابط کاربری شطرنج متصل به موتور شطرنج Stockfish12  طراحی کردم البته فقط در جهت تعامل با موتور  و براحتی حرکات را به آن ارسال و پاسخ را دریافت می کنم که خروجی در یک فرم ...
0
4 سال 0 پاسخ ها 371 دیده شده