سوال
ایا فیلم اموزشی که شما در این سایت گذاشته اید و برای eclipsهس برای هم IntelliJ IDEAهم کاربرد دارد ؟وتوضیحات در هر دو برنامه هم کاربرد  دارد؟  
حل شده 0
4 سال 1 پاسخ 299 دیده شده

سوال
برنامهای‌که‌ ‌ ‌nجمله‌سری‌فیبوناچی‌را‌به‌روش‌بازگشتی‌تولید‌میکند‌.‌ وظایف‌متدها:‌‌ متد‌‌:mainاین‌متد‌متغیرهای‌برنامه‌را‌تعریف‌کرده، متد‌ ‌ ‌fiboرا‌فراخوانی‌میکند.‌ متد‌‌:fiboاین‌متد‌iامین‌عدد‌فیبوناچی‌را‌تولید‌میکند‌.‌iرا‌ ‌به عنوان‌ ‌ پارامتر‌میپذیرد
حل شده 0
2 سال 1 پاسخ 163 دیده شده

سوال
سلام می خواستم یه برنامه بنویسم که زک متن آرایه ای از نوع char به طول حداکثر ۱۰۰ رو ورودی بگیره *رشته حتما صد کارکتر نداره و ممکنه کمتر هم باشه و اینکه متن برعکس هستش* حالا می خوایم این متن برعکس ...
در حال بررسی 0
2 سال 1 پاسخ 151 دیده شده

نظرسنجی
سلام وقتتون بخیر من پایتون رو تازگیا تموم کردم و برای ادامه پایتون بین هوش مصنوعی و یادگیری ماشین و هک امنیت موندم که کدوم خوب هستش و بازار کار کدوم در جهان بهتره و برای ادامه عالیه ممنون میشم ...
در حال بررسی 0
1 سال 1 پاسخ 600 دیده شده

سوال
با سلام و خسته نباشید من دانشجو هستم و یک برنامه نویس اماتور. توی برنامه ای که تهیه کردم برای پروژم ارور های زیادی دارم از جمله 'import' does not name a type; did you mean 'qsort'? ممنون میشم برای حلش ...
در حال بررسی 1
1 سال 1 پاسخ 119 دیده شده

سوال
برنامه ای بنویسید نمرات یک دانشجو را با واحد های درسی دریافت نماید و سپس معدل را نمایش دهد. در صورتی که نمره دانشجو کمتر از ۱۲ بود پیغام مشروطی و در صورتی که کمتر از ۱۰ بود پیغام مردودی را ...
در حال بررسی 1
10 ماه 1 پاسخ 234 دیده شده