سوال
سلام. من برای یک پروژه از سایت rapid api که در ایران فیلتر هست apiها رو گرفتم و الان به مشکل خوردم. با چند تا فیلتر شکن هم امتحان کردم. ولی متاسفانه کار نکرد. در حال حاضر هم دیگه نمیتونم ...
در حال بررسی 0
11 ماه 1 پاسخ 135 دیده شده

سوال
سلام ! بنده وقتی کد Html در ویژوال کد مینویسم وقتی Run code میکنم در پایین قسمت ترمینال و output اصلا خروجی رو نشون نمیده البته Extention هاش رو هم نصب کرده ام بعد کامپایلر اش هم نصب شده علت رو میتونی برام ...
حل شده 0
4 ماه 1 پاسخ 91 دیده شده

سوال
سلام دوستان خسته نباشید. من میخوام در کویری هایی که با لامبدا میزنم روی یک سری از فیلد ها محاسبات انجام بدم و بعدش به عنوان select نهایی به خروجی بفرستم. به عنوان مثال من تاریخ های میلادی نگه داری میکنم.حالا میخوام ...
حل شده 0
4 سال 1 پاسخ 306 دیده شده

سوال
با سلام می خواهم بدونم زمانیکه ما داده ای را در اسکریپت به دست آورده ایم چگونه می توانیم این داده را برای view ارسال کنیم و از آن استفاده کنیم و آیا اینکه اون داده را میشه سمت controller استفاده ...
در حال بررسی 0
4 سال 1 پاسخ 385 دیده شده

سوال
ایا فیلم اموزشی که شما در این سایت گذاشته اید و برای eclipsهس برای هم IntelliJ IDEAهم کاربرد دارد ؟وتوضیحات در هر دو برنامه هم کاربرد  دارد؟  
حل شده 0
4 سال 1 پاسخ 300 دیده شده

سوال
سلام من تازه میخام برنامه نویسی رو یاد بگیرم. c++ رو تو یه ماه یاد گرفتم. می خوام تو این زمینه با مهارت باشم ایا لازمه که مثلا ده زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرم یا اگه دوتا زبان رو خوب بلد باشم ...
در حال بررسی 0
3 سال 1 پاسخ 205 دیده شده

سوال
سلام دوستان، من میخوام ظاهر یه سایت خبری رو طراحی کنم، اما تو این زمینه هیچ تجربه ایی ندارم، چجوری میتونم یه ظاهر خیلی خوب و شیک بزنم؟ ممنونم از انجمن برنامه نویسی درسمن و دوستانی که راهنمایی می کنند.
در حال بررسی 0
3 سال 1 پاسخ 252 دیده شده