سوال
سلام در آموزش جاوا همیشه گفته شده از اینترفیس نمیتوان نمونه ساخت مگر ابتدا یک کلاس از اینترفیس ارث بری کرده سپس از متد های داخل فرزند آن اینترفیس استفاده کرد..سوال من این هست که چرا داخل یک کلاس میشود ...
در حال بررسی 2
5 سال 1 پاسخ 437 دیده شده

سوال
سلام مالیات مقرر برای همه شرکت ها ۲۰ درصد درآمد سالانه است. شرکت هایی که بیش از ۱۰ کارمند دارند، به ازای هر کارمند ۰.۲ درصد به مالیات آنها اضافه می‌شود. شرکت هایی که بیش از ۲۰ کارمند دارند، به ازای هر کارمند ...
در حال بررسی 0
4 سال 1 پاسخ 203 دیده شده

سوال
سلام. در آموزش متدهای جنریک استاد چنین متدی رو تایپ کردند: [crayon-6a6026789c85a417308531/] سوال اینجاست که وقتی بازگشتی تابع یک استرینگ مثل Hello هست، و ما هنگام فراخوانی تابع، نوع تایع یا نوع T رو Integer تعیین کنیم، چطور میشه در خط return ...
در حال بررسی 0
4 سال 1 پاسخ 241 دیده شده

سوال
با سلام،من یکسال پیش یه کیف پول ارز دیجیتال ساختم که در ادامه ساختن کیف پول به من ۲۴ کلمه نامرتب داد و من از اون ۲۴ کلمه نامرتب عکس گرفتم بعنوان بازیابی کلمات کیف پول ،حالا کیف پولم رو ...
در حال بررسی 1
3 سال 1 پاسخ 501 دیده شده

سوال
برنامه ای بنویسید که یک رشته حداکثر ۱۰۰ تایی از کاربر گرفته و تعداد حروف بزرگ آن را چاپ کند.(تضمین می شود رشته فقط متشکل از حروف بزرگ و کوچک است.)
در حال بررسی 0
3 سال 1 پاسخ 255 دیده شده

سوال
یک کلاس به نام Student ایجاد کنید که شامل ویژگی‌های private  نام، نام خانوادگی و نمره باشد. این کلاس، یک متد برای اضافه کردن نمره و یک متد برای محاسبه ی میانگین نمرات داشته باشد. در آخر، چند نمونه تعریف کنید..
در حال بررسی 0
2 سال 1 پاسخ 344 دیده شده