سوال
من بعد از نصب نرم افزار intellij IDEA سعی کردم یک پروژه اندروید که قبلا آن را با اندروید استادیو نوشته بودم را با همین نرم افزار intellij IDEA باز کنم. هم آدرس فایل gradle را به نرم افزار ...
در حال بررسی 0
6 سال 1 پاسخ 818 دیده شده

سوال
چگونه برنامه ای در زبان c بنویسیم که یک عدد از ورودی بگیرد و تعداد اعداد کوچکتر از عدد ورودی که فقط شامل ارقام ۰ و ۱ هستند را در خروجی چاپ کند. مثلا اگر عدد ۱۸۲ را وارد کردیم ...
در حال بررسی 0
5 سال 1 پاسخ 834 دیده شده

سوال
سلام. ممنون میشم کمک کنید برنامه ای بنویسید که نمره دروس فیزیک شیمی ریاضی ادبیات و ورزش را از کاربر دریافت و بر اساس تعداد واحد فیزیک ۳ واحد شیمی ۳ واحد ریاضی ۲ واحد ادبیات ۲ واحد و ورزشی یک ...
در حال بررسی 0
4 سال 1 پاسخ 318 دیده شده

سوال
سلام ببینید دوستان مثلا در خارج کشور یک سری درگاه پرداخت ها هستن مانند https://paypal.com که اصلا وقتی اینارو میزاری رو سایتت اعتبار سایت از نظر کاربر خیلی میره بالا من یکم تحقیق کردم چنتا بهم پیشنهاد دادن مثل درگاه پرداخت ...
در حال بررسی 0
4 سال 1 پاسخ 253 دیده شده

سوال
سلام و وقت بخیر. بعد از نصب چنین اروری نشون داده میشه. مشکل از کجاست؟ A problem occurred configuring root project 'untitled3'. > Could not resolve all files for configuration ':classpath'. > Could not resolve org.jetbrains.kotlin:kotlin-gradle-plugin-api:1.7.10. Required by: project : > org.jetbrains.kotlin.jvm:org.jetbrains.kotlin.jvm.gradle.plugin:1.7.10 > org.jetbrains.kotlin:kotlin-gradle-plugin:1.7.10 > Could ...
در حال بررسی 0
2 سال 1 پاسخ 212 دیده شده